Ti írtátok

  • Hozzád hasonló gondolkodású, nagyszerű emberek véleménye a DanceTraining®-ről

Ti írtátok nekem az edzésemről, rólam, a munkámról és a közösségünkről. A DanceTraining® nagy sikerét jelzi, hogy már országszerte több, mint 10 helyen próbálhatod ki. A csoportok és a helyszínek folyamatosan és dinamikusan bővülnek, szeretettel várlak Téged is az edzéseken!
Hosszú idő óta nem találtam olyan sportot vagy mozgásformát, amiben jól érzem magam, ahol kellemesen elfáradok és ahol a végén úgy jövök ki, hogy ma is tettem magamért! Sokkal jobb egy ilyen nap után pihenni éjszaka. Szeretem a társaságot, a zenéket, hihetetlen jó a hangulat!
— Horváth Lilla, Budapest
Engem a neve, és a táncos gyakorlatok fogtak meg először. Később azon kaptam magam, hogy egyszerűen megunhatatlan. Legjobban Susie és az általa képviselt értékek motiválnak – a lendülete és ahogy 150%-osan teljesít, minden alkalommal! Nagyon jó látni, hogy amióta aktívan járok az edzésekre, magamon is felfedeztem pár izomcsoportot. Ja, és sosem gondoltam volna, hogy az izomláz lehet kellemes is.
— Giori Koralia, Budapest
Elsősorban a neve miatt kezdtem el járni az órákra. Mivel abba kellett hagynom a táncot, mindenképpen szerettem volna találni valami másik mozgásformát. Ebben benne van minden. Egy kis tánc és persze az edzés is. Sokkal jobb, mint egy átlagos aerobic óra. Semmitől sem fáradtam még el ennyire, mint a DanceTraining®-től. És ez jó!
— Jánosi Nikoletta, Budapest
Folyamatosan fenntartja az érdeklődésem, nem lehet megunni. Kellemesen elfáradsz, miközben megmozgatja, formálja minden porcikádat. Egyszerűen változatos, magával ragadó minden, amit egy edzéstől elvár az ember… És mindezt úgy teszi, hogy észre sem veszed.
— Guba Anett, Besenyőtelek
Nagyon sok mindent kipróbáltam a DanceTraining® előtt, de hamar ráuntam. Az első óra után tudtam, hogy végre megtaláltam a nekem való edzést. Mindenki kőkeményen küzd, és végre találtam egy olyan edzőt, aki velem együtt csinálja, nem pedig csak üvölt mellettem, hogy még 5-öt. DT® függővé váltam – még, még és még akarom csinálni, már el sem tudnám képzelni az életem nélküle. Jó zene, isteni társaság, kőkemény edzés és Susie. A tökéletes kvartett!
— Jáger Karolina, Budapest
Kilenc év tánc és több év kihagyás után hiába kerestem azt a sportot, amit nem unok meg egy hét alatt, és van benne annyi nyújtás, hogy visszanyerjek valamit a régi rugalmasságból. Sok mindent kipróbáltam, de a legtöbb már nem volt kihívás. A DanceTraining®-re az interneten találtam rá és már a képek és leírások alapján megtetszett. Az első óra után, mikor remegő lábakkal, teljesen lenyújtva, meghalva, de mégis boldogan vonszoltam magam haza, tudtam, hogy megtaláltam, amit keresek. Az edzés pörgős, megdolgoztat, mégis könnyen követhető bárki számára, zseniális a hangulat, a társaság, és Susie annyi motivációt tud adni, hogy eszedbe se jut többet bármit is feladni.
— László Flóra, Budapest
Minden elismerésem Susie-é, amiért ilyen tökéletes, rengeteg mozgásanyaggal gazdagított edzésmódszert hozott létre nekünk és ajándékozott meg vele minket.
— Oláhová Beus, Budapest
Végre egy edzésforma, ami egyesíti a táncos elemeket az aerobic típusú edzésekkel, és ettől lesz több, ettől lesz egész. Imádom, mert lazít, kikapcsol és valóban, engem is átformál!
— Bogda Boglárka, Kistarcsa
Érezted már úgy magad egy edzés után, hogy remeg kezed-lábad a fáradtságtól, de olyan jó kedved van, annyi energiát érzel magadban, hogy majd kicsattansz? Hát, ha eddig nem, akkor próbáld ki a DanceTraining® edzésformát, az érzés garantált!!!
— Vállai Melinda, Pilisszentiván
Sokat javított a tartásomon, erősödött a hátam, jobb az állóképességem, formásabb lett az alakom. Minden edzés alkalmával kicsit belehalok, de minden perce megéri, mert látom, hogy formál és átalakít! És mindezt nagyon szépen köszönöm!
— Szabó Szilágyi Diána, Besenyőtelek
Susie-t, a DanceTraining® edzőjét és megalkotóját, hitelesnek tartom abban, amit csinál, amit elért! Másfél év után is, most is minden egyes edzést követően egy jóleső fáradtsággal, elégedettséggel ér véget számomra az óra, nem csak fizikai értelemben, hanem lelkileg is – megcsináltam!
— Pordán Petra, Budapest